2614009520 6946725205 Μαιζώνος 321, Πάτρα iron.patra@gmail.com
 
 
 
 
 
 
ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Iron art | Ανακαινίσεις - Σιδηροκατασκευές Πάτρα & Κατασκευές Γυψοσανίδας Πάτρα


Η επιχείρησή μας “Iron art” η οποία βρίσκεται στην Πάτρα, συνδυάζοντας την μακροχρόνια εμπειρία με την τεχνογνωσία, αποτελεί ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στην Πάτρα, την Ιθάκη, την Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να δημιουργήσει σιδηροκατασκευές που ανταποκρίνονται άριστα στις αισθητικές σας απαιτήσεις αλλά σε κάθε σας ανάγκη. Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε με απόλυτη επιτυχία σε οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή επιθυμείτε, όσο δύσκολη και απαιτητική και αν είναι.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Παραδοσιακά & Μοντέρνα Κάγκελα  
  Περιφράξεις  
  Μεταλλικά Στέγαστρα - Υπόστεγα  
  Πέργκολες  
  Μεταλλικές Εσωτερικές & Εξωτερικές Σκάλες  
  Πορτες Σπαστές - Φυσαρμόνικα  
  Ασφάλειες Παραθύρων  
  Γκαραζόπορτες   
  Μεταλλικά Κτίρια κ.α  
 
Με τέχνη και μεράκι, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή, σε μοντέρνο ή παραδοσιακό στυλ προκειμένου να ταιριάζουν στο στυλ του κτιρίου σας.

Έπειτα από προσεκτική μελέτη του κτιρίου σας, μπορούμε να σας προτείνουμε την πιο λειτουργική και συμφέρουσα λύση για κάθε σιδηροκατασκευή που στόχο έχει να καλύψει τις ανάγκες τόσο τις δικές σας όσο και του κτιρίου σας.

Επιλέξετε το σχέδιο που χρειάζεστε για τον χώρο σας και εμείς θα αναλάβουμε να το φέρουμε σε πέρας, στοχεύοντας πάντα σε ένα άψογα αισθητικά και ποιοτικά αποτέλεσμα.

Σε όλες τις σιδηροκατασκευές που αναλαμβάνουμε, φροντίζουμε να τηρούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει από κοινού εξαρχής, χωρίς όμως να επηρεάζεται η ποιότητα των κατασκευών μας.
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Πάτρα, την Ιθάκη, την Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά.