2614009520 6946725205 Μαιζώνος 321, Πάτρα iron.patra@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
Iron art
Ανακαινίσεις - Σιδηροκατασκευές Πάτρα &
Κατασκευές Γυψοσανίδας ΠάτραΜε 42 χρόνια εμπειρίας στις σιδηροκατασκευές, η επιχείρησή μας “Iron art” η οποία βρίσκεται στην Πάτρα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας παντός είδους κατασκευές σιδήρου και ανακαινίσεις στην Πάτρα, την Ιθάκη, την Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά.

Με μεράκι και αγάπη για την τέχνη της σιδηρουργίας, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή επιθυμείτε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Από μεταλλικά κτίρια, εσωτερικές και εξωτερικές σκάλες, πόρτες σπαστές - φυσαρμόνικα έως και ειδικές κατασκευές, σύμφωνες πάντα με τις ανάγκες σας.

Παράλληλα, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή με γυψοσανίδα επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, όσο δύσκολη και απαιτητική και αν είναι.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
  Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες εξελίξεις του χώρου και αφού μελετήσουμε το χώρο σας, μπορούμε να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τις σιδηροκατασκευές που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον χώρο σας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να κάνει τις επιθυμίες σας πράξεις, προσφέροντάς σας κατασκευές που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την λειτουργικότητα, την αντοχή τους και την υψηλή αισθητική τους.

Αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, με βάση τις δικές του ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες έχοντας ως στόχο να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες του και να προσφέρουμε ποιοτικές κατασκευές.
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Πάτρα, την Ιθάκη, την Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά.