2614009520 6946725205 Μαιζώνος 321, Πάτρα iron.patra@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ
Iron art | Ανακαινίσεις - Σιδηροκατασκευές Πάτρα & Κατασκευές Γυψοσανίδας Πάτρα


Η γυψοσανίδα είναι ένα από τα καλύτερα υλικά για τη διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων σε κατοικίες ή σε επαγγελματικούς χώρους. Χρησιμοποιείτε συχνά για ανακαινίσεις και κατασκευές σε οικίες, ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια κ.α. γιατί προσφέρει σημαντικά οφέλη με μικρό κόστος. 

Η επιχείρησή μας “Iron art” η οποία βρίσκεται στην Πάτρα, διαθέτοντας χρόνια πορεία στο χώρο της ξηράς δόμησης, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας παντός είδους κατασκευές με γυψοσανίδες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Πάτρα, την Ιθάκη, την Ζάκυνθο και τη Κεφαλονιά.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Χωρίσματα γυψοσανίδας  
  Οροφές - Ψευδοροφές από γυψοσανίδα  
  Επένδυση τζακιού με γυψοσανίδα  
  Κρυφός φωτισμός με γυψοσανίδα      
  Τσιμεντοσανίδες  
  Βιοβλιοθήκες - Ράφια Γυψοσανίδας  
  Ειδικές κατασκευές γυψοσανίδας  
 
Με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε τη μελέτη του χώρου σας, κατασκευάζουμε και εγκαθιστούμε γυψοσανίδες με υψηλή τεχνογνωσία και ακρίβεια, ενώ εστιάζουμε ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Αναλύουμε τις απαιτήσεις κάθε έργου και σας διασφαλίζουμε τον άρτιο σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, την ποιότητα και την ταχύτητα κατασκευής. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις με προσαρμοσμένο κόστος κατασκευής στις δυνατότητες του πελάτη.

Για όλες τις κατασκευές γυψοσανίδας που αναλαμβάνουμε, χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα κατασκευής που σας προσφέρουμε.
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Πάτρα, την Ιθάκη, την Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά.